Pizzawinkel.com voor al uw pizza accessoires. Gratis bezorgen binnen Nederland vanaf €100,-

Retouren

Retouren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Eén uitzondering
Bij het recht op retour geldt bij Pizzawinkel één uitzondering: etenswaren kunnen niet geretourneerd worden.

Ruilen
Wil je een of meerdere artikelen ruilen, neem dan A.U.B even contact op.

Retourneren & retour adres
Je kan een artikel retourneren als deze onbeschadigd en in de originele staat verkeren. Indien mogelijk in de originele verpakking.

Wil je artikel(en) retourneren, dan kan je ze (ovv jouw naam en/of bestelnummer – of d.m.v. het bijsluiten van de pakbon) terugsturen naar het volgende adres:

T.A.V Pizzawinkel.com
Molenacker 30
5061KT Oisterwijk

De retour kosten zijn voor rekening van de klant.

Je kan ook gebruik maken van dit model retour formulier om door te geven dat je afziet van jouw aankoop.

Pizzawinkel.com vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.